TỪ VỰNG, NGỮ PHÁP, BÀI TẬP TIẾNG ANH LỚP 7 CÓ ĐÁP ÁN

     

lịch trình học tiếng Anh lớp 7 vô cùng đa dạng mẫu mã với những bài tập về ngữ pháp, vạc âm, trường đoản cú vựng…. Để giúp các em làm bài bác tập tiếng Anh lớp 7 công dụng hơn, công ty chúng tôi gửi tới các em phần lớn tài liệu học tiếng Anh mang đến lớp 7. Ở bài viết này Step Up sẽ hỗ trợ cho các em một trong những bài tập giờ Anh lớp 7 tất cả đáp án khôn xiết hữu ích cho những em.

Bạn đang xem: Từ vựng, ngữ pháp, bài tập tiếng anh lớp 7 có đáp án

Bài tập anh văn lớp 7

*

Bài nghe giờ đồng hồ Anh lớp 7

Đầu tiên, vào cùng với bài tập nghe giờ đồng hồ Anh lớp 7. Luyện nghe là 1 giữa những kỹ năng rất đặc biệt quan trọng trong bài toán học tập môn giờ Anh nói tầm thường và những em học viên lớp 7 nói riêng. 

1.1. Bài xích tập tiếng Anh lớp 7 unit một phần nghe 1

Link nghe

a) Ba: Hello, Nga.

Nga: Hi, Ba. Nice to see you again.

Ba: Nice to see you, too.

Nga: This is our new classmate.

Her name’s Hoa.

Ba: Nice khổng lồ meet you, Hoa.

Hoa: Nice lớn meet you, too.

b) Hoa: Good morning. My name’s Hoa.

Nam: Nice to meet you, Hoa. My name’s Nam.

Are you a new student?

Hoa: Yes. I’m in class 7A.

Nam: Oh, so am I.

Bài tập anh văn lớp 7

*

1.2. Bài bác tập giờ Anh lớp 7 unit một trong những phần nghe 2

Link nghe

Nga: Good morning, Mr. Tan.

Mr. Tan: Good morning. Nga. How are you?

Nga: I’m very well, thank you. And you?

Mr. Tan: I’m fine, thanks.

Goodbye, See you later.

Nga: Goodbye.

2. Bài bác tập chia thì lớp 7

Khi nói đến bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 chương trình mới thì tất yêu không nhắc đến bài tập phân chia thì lớp 7 được. Để làm cho được những bài tập này các em cần nắm rõ kiến thức ngữ pháp giờ đồng hồ Anh. Vì đây là phần bài bác tập rất đặc biệt và phổ biến, hãy cùng theo dõi ở dưới đây nhé 

2.1. Bài tập về các thì trong giờ đồng hồ Anh 

I (learn) English for seven years now. But last year I (not/ work) hard enough for English, that’s why my marks (not/ be) really that good then. As I (pass/ want) my English exam successfully next year, I (study) harder this term. During my last summer holidays, my parents (send) me on a language course to London. It (be) great và I (think) I (learn) a lot. Before I (go) lớn London, I (not/ enjoy) learning English. But while I (do) the language course, I (meet) lots of young people from all over the world. There I (notice) how important it (be) lớn speak foreign languages nowadays. Now I (have) much more fun learning English than I (have) before the course. At the moment I (revise) English grammar. Và I (begin/ already) lớn read the texts in my English textbooks again. I (think) I (do) one unit every week. My exam (be) on 15 May, so there (not/ be) any time to be lost. If I (pass) my exams successfully, I (start) an apprenticeship in September. Và after my apprenticeship, maybe I (go) back lớn London khổng lồ work there for a while. As you (see/ can), I (become) a real London fan hâm mộ already.

*

Vở bài bác tập giờ Anh lớp 7

2. 2. Chọn câu trả lời đúng nhất 

Để làm giỏi dạng bài xích tập này bạn cần học tập từ vựng tích cực để sở hữu vốn tự vựng vững vàng chắc, từ kia hiểu được ngôn từ của câu và chọn được câu trả lời đúng.

1. When I last saw him, he ………… in London.

A. Has lived B. Is living C. Was living D. Has been living

2. We ………… Dorothy since last Saturday.

B. Don’t see B. Haven’t seen C. Didn’t see D. Hadn’t seen

3. The train ………… half an hour ago.

A. Has been leaving B. Left C. Has left D. Had left

4. Jack ………… the door.

A. Has just painted B. Paint C. Will have painted D. Painting

5. My sister ………… for you since yesterday.

A. Is looking B. Was looking C. Has been looking D. Looked

6. I ………… Texas State University now.

A.am attending B. Attend

C.was attending D. Attended

7.He has been selling motorbikes ………….

Aten years ago B. Since ten years

C. For ten years ago D. For ten years

8. Christopher Columbus ………… American more than 500 years ago.

A. Discovered B. Has discovered

C. Had discovered D. Had been discovering

9. He fell down when he ………… towards the church.

A. Run B. Runs C. Was running D. Had run

10. We ………… there when our father died.

A. Still lived B. Lived still C. Was still lived D. Was still living

11. They ………… table tennis when their father comes back home.

A. Will play B. Will be playing C. Play D. Would play

12. By Christmas, I ………… for Mr. Smith for six years.

Xem thêm: Trực Tiếp Ra Mắt Iphone 7 - Trực Tiếp: Sự Kiện Apple Ra Mắt Iphone 7

A. Will have been working B. Will work

C. Have been working D. Will be working

13. I ………… in the room right now.

A. Am being B. Was being

B. Have been being D. Am

14. I ………… to new york three times this year.

A. Have been B. Was C. Were D. Had been

15. I’ll come và see you before I ………… for the States.

A. Leave B. Will leave C. Have left D. Shall leave

16. The little girl asked what ………… to lớn her friend.

A.has happened B. Happened

C. Had happened D. Would have been happened

17. John ………… a book when I saw him.

A. Is reading B. Read C. Was reading D. Reading

18. He said he ………… return later.

A. Will B. Would C. Can D. Would be

19.Jack ………… the door.

A. Has just opened B. Open

C. Have opened D. Opening

20. I have been waiting for you ………….

A. Since early morning B. Since 9 a. M

B. For two hours D. All are correct

21. Almost everyone ………… for home by the time we arrived.

A.leave B. Left C. Leaves D. Had left

22. By the age of 25, he ………… two famous novels.

A. Wrote B. Writes C. Has written D. Had written

23. When her husband was in the army, Mary ………… lớn him twice a week.

A. Was reading B. Wrote C. Was written D. Had written

24. I couldn’t cut the grass because the lawn mower ………… a few days previously.

A. Broke down B. Has been broken

C. Had broken down D. Breaks down

25. I have never played badminton before. This is the first time I ………… lớn play.

A. Try B. Tried C. Have tried D. Am trying

26. Since …………, I have heard nothing from him.

A. He had left B. He left C. He has left D. He was left

27. After I ………… lunch, I looked for my bag.

A. Had B. Had had C. Have has D. Have had

28. By the end of next year, George ………… English for two years.

A. Will have learned B. Will learn

B. Has learned D. Would learn

29. The man got out of the car, ………… round lớn the back & opened the book.

A. Walking B. Walked C. Walks D. Walk

30.Henry ………… into the restaurant when the writer was having dinner.

A. Was going B. Went C. Has gone D. Did go

31. He will take the dog out for a walk as soon as he ………… dinner.

A. Finish B. Finishes C. Will finish D. Finishing

32.I will be glad if he ………… with us.

A. Had gone B. Did go C. Went D. Goes

33. Ask her to lớn come và see me when she ………… her work.

A. Finish B. Has finished C. Finished D. Finishing

34. Turn off the gas. Don’t you see that the kettle …………?

A. Boil B. Boils C. Is boiling D. Boiled

35. Tom & Mary ………… for Vietnam tomorrow.

A. Leave B. Are leaving C. Leaving D. Are left

36. He always ………… for a walk in the evening.

A. Go B. Is going C. Goes D. Going

37. Her brother ………… in Canada at present.

A. Working B. Works C. Is working D. Work

38.I ………… khổng lồ the same barber since last year.

A. Am going B. Have been going C. Go D. Had gone

39. Her father ………… when she was a small girl.

A. Dies B. Died C. Has died D. Had died

40. Last week, my professor promised that he ………… today.

A. Would come B. Will come C. Comes D. Coming

*

 Bài tập phạt âm tiếng Anh lớp 7

2.3. Phân chia động từ mang đến đúng

In all the world, there (be) …………….. Only 14 mountains that (reach) …………….. Above 8,000 meters. He sometimes (come) …………….. Khổng lồ see his parents. When I (come) …………….., she (leave) …………….. For Dalat ten minutes ago. My grandfather never (fly) …………….. In an airplane, và he has no intention of ever doing so. We just (decide) …………….. That we (undertake) …………….. The job. He told me that he (take) …………….. A trip khổng lồ California the following week. I knew that this road (be) …………….. Too narrow. Right now I (attend) …………….. Class. Yesterday at this time I (attend) …………….. Class. Tomorrow I’m going khổng lồ leave for home. When I (arrive) …………….. At the airport, Mary (wait) …………….. For me. Margaret was born in 1950. By last year, she (live) …………….. On this earth for 55 years. The traffic was very heavy. By the time I (get) …………….. Lớn Mary’s party, everyone already (arrive) …………….. I will graduate in June. I (see) …………….. You in July. By the time I (see) …………….. You, I (graduate) ……………… I (visit) …………….. My uncle’s home regularly when I (be) …………….. A child. That book (be) …………….. On the table for weeks. You (not read) …………….. It yet? David (wash) …………….. His hands. He just (repair) …………….. The TV set. You (be) …………….. Here before? Yes, I (spend) …………….. My holidays here last year. We never (meet) …………….. Him. We don’t know what he (look) …………….. Like. The oto (be) …………….. Ready for him by the time he (come) …………….. Tomorrow. On arriving at trang chủ I (find) …………….. That she just (leave) …………….. A few minutes before. When we (arrive) …………….. In London tonight, it probably (rain) ……………… It (rain) …………….. Hard. We can’t bởi anything until it (stop) …………….. Last night we (watch) …………….. TV when the power (fail) ……………… That evening we (stay) …………….. Up lớn talk about the town where he (live) …………….. For some years. I (sit) …………….. Down for a rest while the shoes (repair) ……………… Half way to the office Paul (turn) …………….. Round and (go) …………….. Back home because he (forget) …………….. Khổng lồ turn the gas off. London (change) …………….. A lot since we first (come) …………….. To lớn live here. While we (talk) …………….. On the phone the children (start) …………….. Fighting and (break) …………….. A window He used lớn talk to us for hours about all the interesting things he (do) …………….. In his life. You know she (stand) …………….. Looking at that picture for the last twenty minutes. I (spend) …………….. A lot of time travelling since I (get) …………….. This new job. When we (be) …………….. At school we all (study) …………….. Latin. When I (meet) …………….. Him, he (work) …………….. As a waiter for a year. After he (finish) …………….. Breakfast he (sit) …………….. Down to lớn write some letters. She (have) ……………..a hard life, but she’s always smiling. I think Jim (be) …………….. Out of town.

Xem thêm: Cát Tường Phú Sinh Mới Nhất, Bán Đất Nền Dự Án Cát Tường Phú Sinh Eco City

Bài tập phân phát âm giờ Anh lớp 7

*

2.4. Điền giới từ say đắm hợp

Lan’ll have a tiệc nhỏ …………………. Friday evening. Would you like to come ………. My house …………lunch? She takes care …………. Her family. She works ………a local supermarket. My mother works……………the field…………. My father. Does your father work …………. . Hanoi? David is good ………………. . Math. What bởi you bởi vì …………. Your không lấy phí time? Are you interested …………. . Sports?. There’s a good film …………. . ……… the moment. Thanks ………. . Your letter. I’ll see my mom and dad ……………. . Their farm. We have khổng lồ work hard ………. Home and……………. School We’ll visit her ………. Christmas. Are you tired …………. . Watching TV? She often brings them …………… school. He works ………. A factory. We always go to Ha Long cất cánh ………. Vacation. Tell me more ………. . Your family. Can you send me a photo ………. . Your family? He goes ………. The city …………his wife. It takes 18 hours khổng lồ get ………Hanoi ………. Coach. We write ………. Each other twice a week. He is the president …………………. Our club. She spends most ……………the time …………. The couch ………. Front ……. The TV. What vì you usually vị …………. School? Why don’t you come …………. .? They swap cards ………. Their friends. Will you play a trò chơi ……………. . Catch? What vị you bởi vì ……………. . Recess? They usually have portable CD player ……………. Small earphones. I’ll take part……………. Your club. They read or study …………. The same time. We enjoy all ………………… our classes. …………. School we study many things. …………. . History, we study past and present events………. . Vietnam và ………the world. …………. . Physics, we learn …………how things work. She learns how lớn use a computer ………. . Her Computer Science class. Newspapers are ………. The racks ……………. The middle. Math books are ……………. . The shelves ………. . The left. The largest library is ………………Washington D. C, the capital ………. The USA. Those books ………. The back …………the libraries are ………English. Now, come & look ……………the kitchen. My uncle is …………. . Work now. Can I see the rest ………the house? She’ll have a buổi tiệc nhỏ ………. . Her birthday.

Đáp án bài bác tập giờ Anh lớp 7

Bài 1: bài xích tập về các thì

have been learning was not working/ were not want to pass/ am going to lớn study sent was/ think/ have learned went/ had not enjoyed was doing/ met noticed have/ had am revising have already begun think/ will vị is/ is not pass/ will start will go can see/ have become

Bài 2: Chọn câu trả lời đúng

1. C 2. B 3. B 4. A

5. C 6. A 7. D 8. A

9. C 10. A 11. B 12. A

13. D 14. A 15. A 16. C

17. C 18. B 19. A 20. D

21. D 22. D 23. B 24. C

25. C 26. B 27. B 28. A

29. B 30. B 31. B 32. D

33. B 34. C 35. B 36.

C 37. C 38. B 39. B 40. A

Bài 3: chia động từ mang lại đúng

are – reachcomescame – had lefthas never flownhave just decided -would undertakewould takewasam attending – was attendingarrive – will be waitinghad livedGot – had already arrivedwill see – see – will have graduatedvisited – washas been – haven’t you readis washing – has just repairedHave you been – spenthave never met – lookswill have been- comesfound – had just leftarrive – will probably be rainingis raining – stopswere watching – failedstayed – had livedsat – were being repairedturned – went – had forgottenhas changed – camewere talking – started – brokehad donehas been standinghave spent – gotwere – studiedmet – had been workinghad finished – sathashas been

Bài 4: Điền giới từ mê say hợp

on to – for of in in/ with in at in in on – at for on at – at at of khổng lồ in on about of to/ with to/ by to of of/ on/ in/ of at in khổng lồ with at with in at of at in/ in/ around in/ about in on/ in on/ on in/ of at/ of/ in at at of on

Trên đấy là những share của Step Up về bài xích tập giờ Anh lớp 7 bao gồm đáp án, mong muốn những câu chữ về bài bác tập tiếng Anh lớp 7 đang giúp chúng ta học giờ Anh đạt hiệu cùng có cố gắng để nâng cấp điểm số tiếng Anh cấp 2 của mình. 

 Ngoài ra để nắm rõ được con kiến thức, tương tự như học tốt các năng lực tiếng Anh, việc đầu tiên là cần học từ vựng giờ Anh. Những em hoàn toàn có thể học giỏi từ vựng tiếng Anh lớp 7 hoàn hảo hơn những em còn có thể tham khảo cuốn Sách mod Não 1500 cùng với các phương pháp học tự vựng hiệu quả đã nêu sinh hoạt trên nhé. Chúc những em học tốt!